Festa d’hivern 2019

La Festa d’Hivern de l’escola neix amb la idea de generar un espai on alumnes, famílies i mestres puguin trobar-se i disfrutar d’una estona de lleure. 

L’objectiu bàsic de la festa és la cohesió de tota la comunitat educativa així com la relació i la coneixença entre tots els membres que formen aquesta comunitat, i de retruc l’obertura a cultures diferents ja que la  multiculturalitat és una característica intrínseca del nostre centre.

Aquesta festa sempre ha tingut com a resultat, una alta participació i una bona acollida de totes les comunitats de l’escola i una part dels alumnes de secundària així com les respectives famílies.

Per tal de promoure la participació de totes aquelles famílies que ho vulguin, es fa una crida a portar alguna cosa de berenar per compartir amb tothom, d’aquesta manera la festa passa a ser, també, una jornada amb un punt gastronòmic multicultural.

Degut a la situació excepcional que estem vivint, el Desembre passat no vam poder celebrar la nostra festa, però esperem que el curs que ve ens ho permeti!!!!