Ajuda’ns a millorar l’entorn del futur edifici de l’IE ARTS (fins el 5 d’abril)

L’Ajuntament de Barcelona ha obert el procés participatiu per votar els projectes d’inversió municipal previstos als barris de la ciutat. En el cas de la plaça Joan Corrades, on s’instal·larà definitivament el nostre institut escola, hi ha tres  projectes presentats amb el mateix objectiu: reurbanitzar l’espai, crear àrees de joc, pacificar el trànsit dels carrers adjacents i, en definitiva, dignificar l’entorn que, a hores d’ara està força degradat. Perquè el projecte tiri endavant és imprescindible aconseguir el màxim de suports a les propostes, ja que només es materialitzaran les iniciatives que hagin rebut més vots ciutadans.

Per participar-hi, només heu d’entrar a https://www.decidim.barcelona/, registrar-vos i  votar al comptador que figura a la dreta de la pantalla. Aquest és l’enllaç del projecte on, a part de votar, podeu consultar la informació de les diferents fases del procés:

https://www.decidim.barcelona/processes/PressupostosParticipatius/f/4422/proposals/28846#language-chooser-menu

S’hi pot votar fins al 5 d’abril però feu-ho com abans millor i difongueu la informació a totes les persones que hi puguin col·laborar amb el seu vot. Només tiraran endavant els projectes amb més suports i aquest és un moment decisiu per intervenir en la rehabilitació de la plaça Joan Corrades i el seu entorn, que serà també, durant molts anys, l’entorn de la nostra escola i de la nostra mainada.