Obertes les preinscripcions per al casal d’estiu 2021

Des del 24 d’abril estan obertes les preinscripcions al casal d’estiu 2021 de l’IE Arts. Les condicions, preus i períodes els trobareu al web de la campanya de vacances d’estiu de l’Ajuntament, on també podeu fer la preinscripció al casal:
https://vacances.barcelona.cat/ca/detall/casal-d-estiu-tata-inti-per-a-infants-i-adolescents-de-3-a-12-anys-a-l-institut-escola-arts_99400649872.html

El casal d’estiu, organitzat per la Comissió Casal de l’AFA amb Tata Inti, es basarà en el joc i el moviment lliure, així com en l’aprenentatge significatiu per a la vida on les emocions, les relacions, la curiositat i les motivacions hi juguen el paper principal.

El fil conductor del casal serà la coeducació i la interculturalitat. Les activitats se centraran en propostes lúdiques i creatives que promoguin el contacte amb la perspectiva de gènere i les relacions de respecte.

tatainti@tatainti.coop
telèfon 661727190.