Oferta d’activitats extraescolars 2022 – 23

Les activitats extraescolars són una oportunitat educativa, un espai perquè els infants s’apoderin i puguin aprofitar el seu potencial, les seves habilitats i desenvolupar-se tal i com són, amb el col·lectiu, aprofitant allò que més els agrada fer durant el seu temps lliure:

Graella d’activitats

Gamba música

Hoquei

Activitats l’esguard

Graella d’activitats

Gamba Música

L’any vinent, introduïm una nova extraescolar de música. Tenim la sort de comptar amb l’Anna Casademunt i l’equip de Gamba Música. L’Anna és una excel·lent pedagoga musical especialitzada en tècniques d’aprenentatge i sensibilització musical des de nadons i infants fins a joves de secundària.

P3 i P4: Música i moviment i rítmica musical. L’aprenentatge de la música sorgirà de manera natural amb l’ajuda de petits instruments de percussió i la dansa.

P5 i 1r: Música i moviment, rítmica musical, cant coral, llenguatge musical i roda d’instruments. A banda de l’aprenentatge natural, el moviment i el cant, els infants podran tocar instruments adequats a la seva edat, com violins o guitarres de diferents mides. Ens visitarà professorat llicenciat en música per fer sessions dedicades a diferents instruments.

Dimecres 1 de juny de 15.15 a 16.10 h: L’Anna Casademunt vindrà presencialment a l’escola perquè la puguem conèixer i parlar-hi.

Dijous 2 de juny a les 21.30 h : Trobada en línia amb l’Anna per resoldre qualsevol dubte de les famílies.

Podeu consultar més informació aquí:

P3 i P4

P5 i 1r:


Hoquei

Activitats l’esguard