Comissió d’infraestructures

Hola, famílies!
A la Comissió d’Infraestructures ens encarreguem de vetllar pels espais de l’Institut Escola Arts. Actualment, el nostre focus de treball principal es troba en la definició i concreció del futur edifici de l’IE ARTS, que se situarà on hi ha l’actual Institut Coromines a la plaça de Joan Corrades.

El nostre objectiu és aconseguir un futur emplaçament construït a partir de les necessitats de tota la comunitat educativa. Per fer-ho treballem de la mà amb l’escola en tots els processos que es duen a terme, ja siguin els vinculats a la reforma del centre gestionada pel Consorci d’Educació o amb la revisió i reforma de la plaça de Joan Corrades i entorns, gestionat pel Districte de Sants-Montjuïc. També intervenim en altres processos participatius oberts a la ciutadania o amb altres associacions.

A banda, treballem les propostes que es poden engegar, tant amb les institucions com amb la comunitat, per millorar les instal·lacions de l’Arts 1 al c/ Àliga, ja sigui al seu interior com a l’exterior amb la pacificació de la calçada.

A través d’un grup de treball estable, de trobades amb els diferents equips municipals i del treball transversal amb altres comissions de l’AFA, esperem donar cabuda a totes les veus per aconseguir el millor Institut Escola per a la nostra canalla!

Si vols estar al corrent de totes les novetats al respecte, pots seguir les notícies que publiquem al butlletí o, encara millor, afegir-te a la comissió.

infraestructures.afa@iearts.cat

Últimes notícies de la comissió